Рамки

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Уникатна Пластична Плакета
Нов креативен подарок. Плакета во по ваш дизајн Материјал: Пластика ..
700 MKD
Уникатна Пластична Плакета
Нов креативен подарок. Плакета во по ваш дизајн Материјал: Пластика ..
700 MKD
Плакета - Стуетка за матуранти
Плакета - Стуетка за матуранти ​Текст по ваша желба Материјал: Пластика - Дрво Димензии: • В..
400 MKD
Плакета
Нов креативен подарок. Плакета во форма на дрво, Подарете совршен подарок за наставничките, професо..
1.500 MKD
Украс со име - Пластично Infinity (Злато боја)
Нов креативен подарок. Украс со име - Infinity На Украсот со име - Infinity може да се печати што и..
700 MKD
Уникатна рамка за 8ми Март (МК)
Нов креативен подарок. Рамка за 8ми Март со 1 фотографии и текст, на која може да се печати што..
450 MKD
Рамка со повод за 8ми Март (MK)
Нов креативен подарок. Рамка за 8ми Март со 2 фотографии и текст, на која може да се печати што..
400 MKD
Уникатна Рамка 8 Март
Нов креативен подарок. Уникатна Рамка 8 Март со 4 фотографии и текст, на која може да се печати што ..
500 MKD
Уникатна Рамка 8 March
Нов креативен подарок. Уникатна Рамка 8 March со 4 фотографии и текст, на која може да се печати што..
500 MKD
Уникатна Плакета за 8ми Март
Уникатен поклон за 8ми Март Изработен од  Дрво Димензии: 23х28см Дебелина 9мм ..
600 MKD
Рамка за 8ми Март
Рамка за 8ми Март❗❗❗ Рамките за слики се идеално решение за декорирање на амбиентот или како п..
500 MKD
Уникатна рамка за 8ми Март (EN)
Нов креативен подарок. Рамка за 8ми Март со 1 фотографии и текст, на која може да се печати што..
450 MKD
Рамка со повод за 8ми Март (EN)
Нов креативен подарок. Рамка за 8ми Март со 2 фотографии и текст, на која може да се печати што..
400 MKD
-10%
I ♥ YOU Рамка со 4 фотографии
Нов креативен подарок. Рамка Love со 4 фотографии, на која може да се печати што и да посакате. Тоа..
450 MKD500 MKD
Дрвена рамка во срце форма
Нов креативен подарок. Дрвена рамка во срце форма (25х19см) На Рамката може да се испечати фотограф..
650 MKD
Фото камен A4 (200x290мм)
Нов креативен подарок. Фото камен (20x29cm) На Фото камен може да се печати што и да посакате. Изн..
900 MKD
Фото камен (20x20cm)
Нов креативен подарок. Фото камен (20х20cm) Цената на каменот обработен е 450ден. Фото камен (20х20..
550 MKD
Love Рамка со 4 фотографии
Нов креативен подарок. Рамка Love со 4 фотографии, на која може да се печати што и да посакате. Тоа..
450 MKD
Love Рамка со 3 фотографии
Нов креативен подарок. Рамка Love со 3 фотографии, на која може да се печати што и да посакате. Тоа..
450 MKD
Плакета од Дрво
Плакета изработена со ваш дизајн Материјал: Дрво Димензии:400х290мм - Дебелина:12мм ..
1.200 MKD
Плакета од Дрво
Плакета изработена со ваш дизајн Материјал: Дрво Димензии:400х290мм - Дебелина:12мм ..
1.200 MKD
Украс со име - Infinity од Дрво
Нов креативен подарок. Украс со име - Infinity На Украсот со име - Infinity може да се печати што и..
500 MKD
Плакета од Дрво
Плакета изработена со ваш дизајн Материјал: Дрво Димензии:400х290мм - Дебелина:12мм ..
1.200 MKD
Пехари
Пехари  Изработени од дрво Димензии - 290х200мм Дебелина на материјалот - 10мм ..
0 MKD
Дрвен Часовник
Нов креативен подарок. Дрвен Часовник Гравиран со ваше лого или текст. Изненадете ги вашите најмили..
500 MKD
Уникатна рамка за на биро
Нов креативен подарок. Уникатна рамка за на биро. На Уникатната рамка за на биро може да се печати ..
400 MKD
Фото Камен Круг (35х26см)
Нов креативен подарок. Фото Камен Круг (35х26см) Цената на каменот обработен е 950ден. Фото Камен К..
950 MKD
Фото Камен (31х31см)
Нов креативен подарок. Фото Камен (31х31см) Цената на каменот обработен е 950ден. Фото Камен (31х31..
950 MKD
Стаклен Часовник со Слика (30х16см)
Нов креативен подарок. Стаклен Часовник со Слика Фотографијата е испечатена на Стакло. Може фотогра..
700 MKD
Стаклен часовник со рамка огледало
Нов креативен подарок. Стаклен часовник со рамка огледало Фотографијата е испечатена на Стакло. Мож..
700 MKD
Стаклена Рамка (26х18см)
Нов креативен подарок. Стаклена Рамка Фотографијата е испечатена на Стакло 4мм дебелина. Може фотог..
550 MKD
Рамка Часовник Круг - MDF (30х30см)
Нов креативен подарок. Рамк Часовник Круг Фотографијата е испечатена на MDF - Медијапан . Може..
500 MKD
-20%
Дрвена украсна рамка (57х30см)
Нов креативен подарок. Дрвена украсна рамка (57х30см) На Рамката може да се испечатат 2 фотографии ..
800 MKD1.000 MKD
Дрвена Рамка (45х37см)
Нов креативен подарок. Дрвена Рамка (45х37см) На Рамката може да се испечатат 9 фотографии и текст ..
1.000 MKD
Уникатни рамки со име за вашите најмили со часовник
Изработка на уникатни рамкаки за вашите најмили со и дизајн по ваш избор е 1000 ден. На самата рамк..
1.000 MKD
Уникатни рамки за вашите најмили
Изработка на уникатни рамкаки за вашите најмили со и дизајн по ваш избор е 1000 ден. На самата..
800 MKD
Уникатна Плакета
Уникатен поклон  Изработен од пластика  Димензии: 23х28см ..
700 MKD
Рекламна Плакета
Нов креативен подарок. Рекламна Плакета На Рекламна Плакета може да се печати што и да посакате. И..
550 MKD
Украс со име - Infinity од Пластика
Нов креативен подарок. Украс со име - Infinity На Украсот со име - Infinity може да се печати што и..
700 MKD
Уникатна Плакета
Уникатна Плакета изработена по ваш дизајн со ваш текст или лого. Материјал: Пластика - Плекс..
700 MKD
-20%
Рамка гравирана со фотографија
Дајте им на вашите подароци личен печат. Креирајте подарок кој ќе е дизајниран и изработен, само з..
400 MKD500 MKD
Уникатни рамки со име за вашите најмили
Изработка на уникатни рамкаки за вашите најмили со две иминња и дизајн по ваш избор е 800 ден. На с..
800 MKD
Уникатен поклон
Уникатен поклон  Изработен од пластика  Димензии: 23х28см ..
500 MKD
Гравирана Свадбена Рамка Mr & Mrs (55x35см)
Гравирана Свадбена Рамка Mr & Mrs (55x35см) Рамката може да се стави како декорација за на ма..
1.500 MKD
Свадбена Рамка Mr & Mrs (55x35см)
Свадбена Рамка Mr & Mrs Рамката може да се стави како декорација за на маса и може да се зака..
1.500 MKD
Фото камен (15x15cm)
Нов креативен подарок. Фото камен (15х15cm) Цената на каменот обработен е 450ден. Фото камен&n..
450 MKD
Фото камен срце (15х15cm)
Нов креативен подарок. Фото камен срце (15х15cm) Цената на каменот обработен е 450ден. Фото камен с..
450 MKD
Книга со посвета
Книга со посвета изработена од дрво и печатена на самото дрво. Димензии:38х28см Текст и Фотогр..
500 MKD
-17%
Часовник за вашите фирми
Часовник за вашите фирми со ваш дизајн изработен од дрво Димензии: 290х410мм ..
1.000 MKD1.200 MKD
Фото камен (15x20cm)
Нов креативен подарок. Фото камен (15x20cm) На Фото камен може да се печати што и да посакате. Изн..
400 MKD
Рамка гравирана
Рамка гравирана (400ден.) ❗❗❗ Рамките за слики се идеално решение за декорирање на амбиентот..
400 MKD
Уникатно дрвено цвеќе - со часовник
Нов креативен-уникатен подарок. Цвеќе со часовник изработено од дрво во колор бои, со ваша фотограф..
600 MKD
Уникатен поклон - Плакета
Нов креативен-уаникатен подарок. На плакетата може да се гравира посвета за родендени и за други св..
250 MKD
Уникатно дрвено цвеќе - без часовник
Нов креативен-уникатен подарок. Цвеќе без часовник изработено од дрво во колор бои, со ваша фотогра..
500 MKD
Рамка Love со 3 фотографии
Нов креативен подарок. Рамка Love со 3 фотографии, на која може да се печати што и да посакате...
400 MKD
Рамка Love со иницијали
Изработка на уникатни рамка за вашите најмили со име и дизајн по ваш избор е 500 ден. На самата рам..
500 MKD
Свадбена рамка со слика
Изработка на свадбени уникатни рамкаки за вашите најмили со име и дизајн по ваш избор е 600 ден. На..
500 MKD
Рамка Love
Рамката со слика и дрвена рамка е еден од најинтересните рамки во нашата понуда на фото-производи со..
500 MKD
Рамка Love - љубовно срце
Рамка љубовно срце е нов производ во нашата понуда. Тоа е рамка изработена од квалитетно дрво што е..
400 MKD

За Ласерско Гравирање

Илија

  • 076/531-385 / 070/532-620
  • lasersko.g@gmail.com

Ласерско Гаравирање

Ласерско Гравирање © 2019. UKION SHOPS