За Нас

Ласерско Гравирање ви нуди високо квалитетни и уникатни изработки по ваш дизајн. 

Гравираме Метали и Неметали.

Во Ласерско Гравирање Лелекови имаме целосно заокружен производстен процес, што значи дека со сопствен стручен кадар и висока техничка опременост во целост ги изработуваме финалните производи почнувајќи од изработка на дизајнот па се до завршната контрола и пакување на производот.

За Ласерско Гравирање

За нарачка над 1000денари добивате бесплатна достава низ целата територија на Р.Македонија.

Платете при подигнување на нарачката. Испораката се врши преку некоја од брзите пошти во Македонија (По избор на Ласерско Гравирање).

Илија

  • 076/531-385 / 070/532-620
  • lasersko.g@gmail.com

Ласерско Гаравирање

Ласерско Гравирање © 2019. UKION SHOPS